Waarom en hoe moet je peulvruchten eten?

Waarom en hoe moet je peulvruchten eten?  

Peulvruchten zijn van onschatbare waarde voor de gezondheid. Ze zijn een goede bron van plantaardige eiwitten, vezels, vitaminen en mineralen. Dankzij een laag vetgehalte, verdienen ze zeker een plaats in een evenwichtige voeding. En toch zou een op de vijf Belgen nooit peulvruchten eten! Om daar verandering in te brengen en tegelijkertijd het milieu te helpen beschermen, vind je hieronder advies en tips om te delen in de apotheek. De bal ligt in jouw kamp!

Sorry, dit is een premium artikel

Dit artikel is exclusief beschikbaar voor abonnees. Abonneer je nu en krijg toegang tot alle artikels.

Ontdek onze abonnementsformules

 

Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Schrijnwerk 

Schrijnwerk maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.